“U” Cluj, învinsă de HCM Râmnicu Vâlcea după un meci echilibrat în prima repriză

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost învinsă miercuri, 18 ianuarie, pe teren propriu, de HCM Râmnicu Vâlcea, 23-26 (12-13), după un meci extrem de echilibrat și strâns. Meciul a contat pentru prima etapă a returului Ligii Naționale.

Handbalistele clujence au reușit o primă repriză bună și cu o evoluție curajoasă, vâlcencele având un avantaj de doar un gol după primele 30 de minute. Oaspetele au fost mult mai determinate în partea a doua și s-au aflat la cârma jocului, în timp ce “studentele” au reușit să înscrie doar trei goluri în ultimele 10 minute din meci, grație experimentatelor jucătoare Mihaela Ani-Senocico și Patricia Vizitiu din lotul Vâlcei.

Cristina Laslo a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 11 reușite, iar de la oaspete Mihaela Ani Senocico, Patricia Vizitiu şi Ana Maria Simion au reușit, fiecare, câte cinci goluri.

Retragerea din campionat a Cetăţii Deva a dus-o pe Universitatea pe locul şapte, cu 14 puncte, în timp ce HCM Râmnicu Vâlcea a urcat pe patru, cu 19 puncte.

Următorul meci pentru “U” Cluj va avea loc pe terenul formației Măgura Cisnădie, miercuri, 25 ianuarie, de la ora 16:00 și va fi transmis în direct de TVR.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top