“U” Cluj, învinsă la scor de neprezentare de Dinamo

Universitatea Cluj nu a avut nici o șansă în Ștefan cel Mare, unde a fost învinsă, fără drept de apel, cu scorul de 3-0, iar antrenorul George Ogăraru este foarte aproape să fie demis cu patru zile înaintea derby-ul cu CFR din semifinalele Cupei României.

Elevii lui Mihai Teja au dominat partida, creîndu-și numeroase ocazii de poartă, în timp ce “studenții” au încercat cu disperare să ajungă la poarta gazdelor, fără prea mult succes. Ogăraru a preferat să îl lase pe bancă pe Valentin Lemnaru și să înceapă meciul cu olandezul Geoffrey Castillion în atac, iar Veselovsky și-a reluat locul între buturile Universității.

“U” a avut cea mai mare ocazie în debutul meciului, după patru minute scurse din prima repriză, Castillion a rămas singur cu Naumovski, dar nu a reușit să-l învingă (4). Dinamoviștii au deschis scorul în minutul 28, după ce Elhamed i-a furat o minge lui Bambara, care încercase să o protejeze în timp ce se îndrepta spre out, a centrat în careu, de unde Bilinski a fost primul la minge și a trimis sub bară.

Finalul primei reprize nu aduce nicio schimbare pe tabelă, jucătorii Universității au fost lipsiți de idei și nu au reușit să amenințe serios poarta lui Naumovski. În partea a doua, gazdele au majorat diferența la 2-0, după ce defensiva clujenilor l-a lăsat singur cu portarul pe Valentin Lazăr, care l-a învins pe Veselovsky (68). Bambara a văzut două galbene într-un interval de 15 minute pentru intrări agresive și a fost eliminat (72). Bilinski a stabilit scorul final în prelungirile meciului, realizând “dubla” cu un șut în forță din centrul careului (90+2).

Echipele de start

Dinamo: Naumovski – Fai, Nedelcearu (Machado ’46), Bunoza, S. Filip – Grigore (Cristescu ’79), Elhamed – D. Rotariu (Alexe ’61), M. Niculae, V. Lazăr – Bilinski.

Antrenor: Mihai Teja.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara – Costin (Daniel Martins ’78), Van Den Broek – Zijler (Morar ’62), Ceppelini, Kovacs (Calcan ’36) – Castillion.

Antrenor: George Ogăraru

“Sunt foarte multe lucruri care n-au mers. Le-am făcut practic un cadou celor de la Dinamo, prin acea ratare din primele minute. Sunt antrenorul lui “U” Cluj, nu comentez zvonurile. A fost o săptămână complicată, am lucrat mult pentru acest meci, dar azi au fost foarte multe greşeli personale, au fost jucători care nu s-au ridicat la nivelul meciului. Vreau să continui acest plan, vreau să avem rezultate bune în Cupa României, putem obţine prima victorie din acest an. Nu aceasta e faţa echipei”, a declarat antrenorul George Ogăraru la finalul meciului.

Universitatea Cluj va juca miercuri, 4 martie, în Gruia, cu CFR Cluj, pentru un loc în finala Cupei României.

Leave a Reply

Loading...
Top