“U” Cluj l-a pierdut și pe Raul Ciupe, transferat de Viitorul lui Hagi

Fostul căpitan al Universității Cluj, Raul Ciupe, a ajuns la un acord cu formația pregătită de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța.

raul ciupe

În vârstă de 31 de ani, fundaşul dreapta a jucat în ultimele trei sezoane pentru “șepcile roșii”, mai evoluând în carieră pentru Gaz Metan Mediaș, Sportul Studențesc și FC Brașov.

Ciupe este al 11-lea jucător achiziţionat de FC Viitorul în această vară, după Aurelian Chiţu, Florin Cernat, Constantin Mişelăricu, Ioan Filip, Ciprian Vasilache, Adnan Aganovici, Cristian Ganea, Cristian Munteanu, Vlad Achim şi Victor Rîmniceanu.

Ciupe a fost căpitanul Universtității în returul sezonului trecut, când la cârma echipei a venit antrenorul Adrian Falub, fiind al doilea jucător transferat de Viitorul de la Cluj, după Lucian Munteanu.

Pentru “U”, transferul lui Ciupe vine după ce de la echipă au plecat recent și atacantul Vlad Morar, dar și portarul Robert Veselovsky. Morar s-a transferat în Israel, la Beitar Ierusalim, iar Veselovsky s-a mutat mai aproape de țara natală, semnând cu echipa cehă Mlada Boleslav.

Ionuţ Neag, Andreas Calcan, Pablo Ceppelini, Justin Mengolo şi Lorant Kovacs sunt singurii jucători rămași din lotul sezonului trecut la echipa clujeană.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top