“U” Cluj obţine un punct important la malul mării, după 1-1 cu Viitorul Constanţa

viorel dinuViitorul Constanţa şi Universitatea Cluj au încheiat la egalitate confruntarea din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, scor 1-1, într-o partidă anostă şi lipsită de spectaculozitate. Golurile au fost înscrise de Viorel Dinu, de la punctul cu var, şi Chiţu pentru oaspeţi, ambele în repriza secundă

Primele 45 de minute au fost lipsite de ocazii importante de gol, arătând mai degrabă ca un duel între două echipe din eşalonul secund, iar singurele faze care au ritmat jocul s-au petrecut la poarta lui Boşneag, la loviturile libere executate de Bălaşa (6, 30). În partea a doua a jocului, golgeterul Viorel Dinu, revenit titular după problemele familiale care l-au ţinut indisponibil la meciul cu Steaua, a deschis scorul din penalty pentru “U” Cluj, în minutul 49, şi a avut şansa de a majora diferenţa 11 minute mai târziu după o bară din lovitură liberă.

Viitorul lui Cătălin Anghel a egalat din singura situaţie de gol creată în repriza a doua, în minutul 64, după ce Chiţu a reluat perfect cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă. Universitatea a avut şansa golului isbăvitor în două rânduri, dar ocaziile lui Dedu şi Buşcă nu s-au concretizat şi astfel meciul se încheie cu scorul de 1-1.

“Studenţii” obţin un punct important în economia salvării de la retrogradare, dar rămân în “zona fierbinte” a clasamentului, cu 18 puncte, şi primesc etapa viitoare vizita formaţiei CS Severin. Partida va avea loc luni, 11 martie, de la ora 19, pe Cluj Arena.

Echipele de start:

Viitorul: Buzbuchi – Bălaşa, Bejan, Mladen, Toşca – Larie, Benzar – A. Chiţu, N. Dică, Cîrstocea – Rusu
Rezerve: Vîtcă, Puţanu, Al. Lazăr, Tîrnovan, Gavra, Mitriţă, Vaştag
Antrenor: Cătălin Anghel

U Cluj: Boşneag – Ciupe, Ninu, Raţiu, Buleică – Ad. Popa II, Nicola – Hidişan, Bucşă, Borza – V. Dinu
Rezerve: Samuilă, Cr. Mureşan, B. Apostu, Takacs, A. Muzac, Dedu, Zăinescu
Antrenor: Ionel Ganea

Arbitru: Alexandru Tudor
Asistenţi: Vasile Marinescu, Bogdan Velicu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top