“U” Cluj pleacă în cantonament la Cheile Grădiștei

Universitatea Cluj va pleca luni, 10 august, într-un stagiu de pregătire de 10 zile în stațiunea montană Cheile Grădiștei, din județul Brașov.

cheile gradistei

Revenirea la Cluj este programată 10 zile mai târziu, iar în acest interval “studenţii” vor disputa şi o serie de meciuri amicale, printre adversari numărându-se şi Gaz Metan. Meciul se va disputa, cel mai probabil, la Mediaş, la revenirea spre casă.

Administratorul judiciar al clubului, Marieta Anastasescu, a declarat că a purtat discuţii cu o parte din “veteranii” lotului, iar aceştia înclină să continue aventura la Universitatea.

“Am avut câteva întâlniri productive în ultimele zile. Mă bucură foarte mult că Andreas Calcan şi Lorant Kovacs îşi doresc să rămână aici, e o veste importantă, spun eu. Facem toate demersurile pentru a recupera creanţe din parea altor cluburi pentru a ne continua activitatea în limite normale. Situaţia financiară e cunoscută de toată lumea, însă sperăm ca lucrurile să se îmbunătăţeacă”, a spus Marieta Anastasescu.

Universitatea a învins în primul amical la verii cu scorul de 7-0 divizionara a treia Unirea Florești, iar “studenții” vor disputa un nou meci de pregătire, în deplasare, astăzi, cu divizionara C Unirea Jucu. Partida se va disputa de la ora 18:00.

foto: infopensiuni.ro

Leave a Reply

Top