“U” Cluj ramane neinvinsa in perioada de pregatire si dupa al noualea amical

Universitatea Cluj a obtinut cea de-a noua victorie din tot atatea partide disputate in stagiul de pregatire local, miercuri, 1 martie, in Parcul Sportiv “Iuliu Hatieganu”, scor 4-1, impotriva divizionarei a treia Unirea Dej, partida care a consemnat revenirea pe teren dupa o absenta de 6 luni a “veteranului” Alex Pacurar.

Foto © Cristian Cosma (facebook.com/FCUCluj)

Cele doua formatii au oferit o primă jumătate de oră echilibrată, dar ambele echipe au înscris câte un gol până la pauză. Ai noștri au deschis scorul prin Dorin Goga, care a făcut ce a vrut cu defensiva adversă si si-a pus in valoare calitatile de atacant, iar Giurgean a restabilit egalitatea un minut mai târziu, la una dintre puținele nesincronizări in defensiva “alb-negrilor”.

Deși antrenorul Marius Popescu a odihnit în acest joc mai mulți titulari, “studentii” au făcut spectacol în partea a doua a jocului, una în care au marcat nou-intrații Moșuți și Fodor, iar Goga a realizat o “dublă” cu o executie remarcabila, din voleu. Tot în repriza a doua a intrat și Alex Păcurar, refăcut după o accidentare care l-a forțat să stea departe de fotbal timp de aproape o jumătate de an.

Cel de-al zecelea test al “studenților” va fi și cel mai important din acest an. Sâmbătă, cu începere de la ora 13:00, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” va veni Olimpia Satu Mare, una dintre echipele care luptă pentru promovarea în Liga I.

Primul “U” al Universității a arătat în felul următor:

Man – Budăcan, Morar, Irimie, Hîmpea – Rogozan, Fizeşan – Chiorean, Goga, Hordouan – Seck.

Au mai jucat: Rus, Potcoavă, Moșuți, Păcurar, Fodor, Budin, Telcean, Dan, Petrișor, Pintea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top