“U” Cluj, remiză albă cu Sănătatea pe Clujana!

Universitatea Cluj nu a reuşit să o învingă pe Sănătatea Cluj, vineri, 6 octombrie, pe terenul bazei Clujana, obţinând o remiză albă, scor 0-0, după un meci la care elevii lui Adrian Falub au lovit de trei ori bara, în cadrul etapei a 7-a din Liga a 3-a, seria 5.

“Studenţii” nu au reuşit să ameninţe prea des poarta “viruşilor verzi” în prima repriză, doar Onicaş şi Goga au reuşit să îi de-a emoţii portarului Lăzăreanu. Primul cu o lovitură de cap periculoasă, care a trecut puțin peste transversală (15), iar veteranul din atacul Universităţii l-a luat la țintă pe portarul Sănătății (41).

Partea secundă a debutat cu ocazia lui Ceaca, care a tras de la marginea careului și a izbit bara (51), Goga imitându-l, mai târziu, după o combinație cu Hațiegan (67). Sarabanda ratărilor “şepcilor roşii” a continuat, iar în minutul 73, Hordouan și Lemac au trimis, pe rând, în bară, balonul a ajuns de fiecare dată la Florescu, însă acesta nu a izbutit să-l învingă pe Lăzăreanu.

“Alb-negrii” au forţat victoria pe final, dar gazdele s-au mulțumit să respingă toate baloanele, astfel că tabela a “înghețat” la 0-0.

“Meritam să câștigăm, pentru că am avut multe ocazii, chiar dacă nu am reușit un joc strălucit. Astăzi ne-a lipsit norocul. Am dominat partida și am încercat să jucăm în fața unei echipe care s-a apărat bine, dar nu ne-a pus probleme deosebite. Am obținut doar un punct și mergem mai departe, important e să promovăm, asta ne interesează. Campionatul nu e atât de ușor pe cât se așteptau mulți, dar vom lupta până la capăt. Sunt echipe bune, precum Perfomanța Ighiu, care ne-a pus probleme, chiar dacă am învins-o. Sănătatea și-a dorit mult de la acest meci, poate a fost cel mai important pentru ei. Trebuie să uităm ce a fost anul trecut și să ne gândim că Liga a 3-a e altceva”, a declarat tehnicianul Adrian Falub după meci, citat de fcuniversitateacluj.ro.

“U” Cluj a coborât pe locul 4, cu 11 puncte și un meci mai puțin disputat, iar sâmbăta viitoare, 14 octombrie, de la ora 15:00, va primi vizita celor de la FC Avrig.

Echipele de start:

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – Ţârlea, Negru, Matei, Paul Cr – Bria, Lazăr, Ciupe, Yuh – Indreica, Ceaca

Rezerve: Todoran, Gaşpar, Rus, Lupu, Vitan, Nistor

Antrenori: Csaba Kiss, Dan Matei

“U” Cluj: Albuț – Takacs, Onicaș, Abrudan, Manu (69, Irimie) – Giurgiu (C), Micaș (85, Moldoveanu) – Hordouan, Greu (49, Florescu), Goga – Hațiegan (69, Lemac)

Rezerve: Dinu-Chiș, Irimie, Moldoveanu, Lemac, Ursu, Florescu.

Antrenor: Adrian Falub

Foto © Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Leave a Reply

Top