“U” Cluj se poate antrena în Parcul “Iuliu Haţieganu”, contracost!

Universitatea Cluj se poate antrena în continuare în Parcul Sportiv “Dr. Iuliu Haţieganu” al Universităţii Babeş-Bolyai, dar, contracost. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu instituţia de învăţământ pentru următorul an de zile, după ce săptămâna trecută a expirat contractul potrivit căruia terenul ar fi folosit gratuit. “Şepcile roşii” vor plăti aproximativ 2.500 de lei în fiecare lună pentru a se antrena şi a folosi spaţiile de cazare din parc.

Reprezentanţii clubului de fotbal “universitar” au ajuns la o înţelegere cu cei ai UBB pentru a continua antrenamentele în parcul Babeş.

“S-a ajuns la o înţelegere pe o durată de un an, începând de acum încolo. Vor avea posibilitatea să folosească 12 camere pentru o noapte înainte de fiecare meci jucat acasă. Asta înseamnă două nopţi pe lună şi să se antreneze în parcul Iuliu Haţieganu pe terenul pe care s-au antrenat şi până acum. Pentru camere s-a stabilit un preţ de 80 de lei pe noapte, iar pentru terenul de fotbal o sută de lei pe şedinţa de antrenament”, a declarat Laura Irimieş, purtător de cuvânt al Universităţii Babeş-Bolyai.

Restanţe există în continuare la plata chiriei pentru meciurile disputate pe Cluj Arena.

“Până la ora actuală există o datorie pe care dânşii nu şi-au onorat-o, dar nu am făcut niciun gest în sensul de a obstrucţiona accesul Universităţii Cluj pe teren. În continuare sper ca după meciul cu Dinamo care va fi super vizualizat, “U” Cluj să înceapă să plătească din datorii, dar aştept şi din partea primăriei care a alocat un milion de lei să poată să plătească creanţele de la Cluj Arena”, a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top