“U” Cluj şi CFR Cluj, calificate în optimile Cupei României!

Universitatea Cluj şi CFR Cluj s-au calificat în optimile Cupei României după ce s-au impus, ambele, cu acelaşi scor, 1-0, miercuri, 26 septembrie, împotriva formaţiilor Progresul Spartac Bucureşti, respectiv Chindia Târgovişte.

“Şepcile roşii” au câştigat duelul cu Progresul disputat la Bucureşti graţie unui gol dintr-un penalty obţinut de Ursu şi transformat de Gabi Giurgiu în minutul 34 al partidei. “Studenţii” s-au aflat la conducerea meciului şi au dominat jocul, ratând o serie de ocazii prin Hordouan (‘8), Coman, Greu şi Florescu.

Echipa de start a Universităţii Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Căpuşă, Taub – Giurgiu, Greu, Florescu, Hordouan, Ursu – M. Coman

Rezerve: Albuţ, Takacs, Abrudan, Berci, Kofi, Goga, Haţiegan

Antrenor: Adrian Falub

Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-1

Campioana României, CFR Cluj, a obţinut şi ea un bilet spre optimile Cupei României, după ce a trecut, cu greu, de divizionara secundă Chindia Târgovişte. Unicul gol al partidei a fost înscris de Tambe, în minutul 33, care a înscris cu capul din centrarea perfectă a lui Moutinho.

Chindia a avut două situaţii de a restabili egalitatea în repriza secundă. Mai întâi Liviu Mihai a încercat să îl surprindă pe Fernandez cu un şut de la distanţă, pe colţul scurt, la vinclu, dar portarul spaniol nu a avut probleme (80), iar Daniel Florea a pivotat la marginea careului de 16 metri și a șutat sub transversală, dar Fernandez a respins printr-o mare paradă (87). Meciul s-a încheiat cu victoria clujenilor.

Echipele de start:

Chindia Târgovişte: Popescu – Dumitraşcu, Acasandrei, Vătavu, Martac – Dudea – Florea, Stoica, Novac, Rogoveanu – Neguţ

Rezerve: Meilă, Lungu, L. Mihai, Cherchez, B. Vasile, Şerban, Mihaiu

Antrenor: Viorel Moldovan

CFR Cluj: Fernandez – Manea, Lang, Mureşan, A. Radu – Hoban – Moutinho, Dokovic, Culio, C. Ganea – Tambe

Rezerve: Arlauskis, Costache, Mailat, Ioniţă II, Păun, Bordeianu

Antrenor: Antonio Conceicao

Universitatea Cluj şi CFR s-ar putea întâlni în optimile Cupei României.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top