“U” Cluj va incepe lupta in play-off-ul Ligii Nationale de baschet feminin de pe locul 2

Echipa de baschet feminin a Universitatii Cluj s-a impus, la limita, cu scorul de 64-62, formatia CSM Satu Mare, succes adus la ultima aruncare de Andra Mandache. In urma acestei victorii, “U” Cluj a incheiat meciurile din primele două faze ale sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin.

În ultima partidă a fazei Top 6, antrenorul Dragan Petricevic și-a permis luxul de a trimite în teren mai multe jucătoare care au evoluat mai puțin în acest sezon, dat fiind că echipa clujeană avea asigurată poziția a doua a clasamentului, încă de săptămâna trecută dupa ce a invins campioana Sepsi Sf. Gheorghe. Doar în primul sfert echipa oaspete a reușit să controleze meciul, după primele 10 minute de joc tabela indicând 14-21.

Petricevic a știut să gestioneze momentul de cădere al echipei lui și a schimbat minut după minut soarta înfruntării. A fost 18-15, 16-12 și 16-14 în celelalte parțiale de joc, suficient pentru a aduce Universității al 20-lea succes in acest sezon competitional.

Faza play-off a campionatului începe la sfârșitul acestei săptămâni, Universitatea Cluj urmând să-și afle adversarul, miercuri, după confruntarea dintre ICIM Arad și CSBT Alexandria.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top