“U” Jolidon a învins echipa lui Gheorghe Tadici, FC Zalău

Foto Silviu Cristea (http://silviucristea.blogspot.cro)

Handbalistele de la “U” Jolidon au câştigat confruntarea cu FC Zalău şi a obţinut prima victorie în actuala stagiune, într-o partidă care a contat pentru etapa a 3-a a Ligii Naţionale.

După două înfrângeri în tot atâtea meciuri disputate până acum, elevele antrenate de Horaţiu Paşca au dat lovitura în Sala Sporturilor din Zalău, învingând formaţia pregătită de selecţionerul Gheorghe Tadici cu scorul de 24-22 (14-10), la capătul unei partide pe care au dominat-o autoritar.

Victoria reprezintă un succes istoric, “U” Jolidon nu mai reuşise să învingă la Zalău de mai bine de şase ani.

“Având în vedere istoria dintre cele două echipe în disputele de la Zalău, cred că victoria e de foarte bun augur. Veneam după două înfrângeri, cu Romanul, în care am jucat prost, și cu Baia Mare, când am jucat bine, dar în care HCM a demonstrat că este mai echilbirată pe posturi decât noi, și resimțeam o presiune foarte mare. Vreau să le felicit pe fete pentru modul în care s-au dăruit și s-au luptat în acest meci, au demonstrat că foarte mulți ne-au cântat prohodul destul de repede. Pentru noi, acest succes e un plus de moral, am luat o gură de aer. Începe să se vadă munca depusă, dar astăzi ne bucurăm și mâine o luăm de la capăt”, a declarat Horaţiu Paşca, antrenorul echipei “U” Jolidon, citat de handbalvolei.ro.

Caseta tehnică

HC Zalău: Andreea Mureșan (2 intervenții), Adina Mureșan (5 intervenții), Inculeț (6 intervenții) (portari), Constantinescu 10 goluri (7 din 7m), Pop 3, Bădiță 2, Varga 2, Cicic 1 (din 7m), Trif 1, Bardac 1, Pintea 1, Beșe 1, Pera, Ciuciulete, Beșe.
Antrenor: Gheorghe Tadici

“U” Jolidon Cluj: Măzăreanu (11 intervenții), Enache (portari), Senocico 8 goluri (2 din 7m), Chintoan 5, Florea 4, Tetean 3, Mihai 2, Tivadar 2, Lup, Cîrjan, Popa.
Antrenori: Horațiu Pașca, Ioan Ani-Senocico.

Aruncări de la 7m: 9/8, respectiv 2/2
Eliminări: Bardac, respectiv Florea și Senocico
Arbitri: Bogdan Stark și Romeo Ștefan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top