“U” Jolidon, victimă sigură în faţa “galacticelor” de la HCM Baia Mare

"U" JolidonHandbalistele de la “U” Jolidon au pierdut categoric, joi, în faţa liderului HCM Baia Mare, principala favorită la titlu în Liga Naţională, scor 23-31, într-o partidă care a contat pentru etapa a X-a, penultima a turului de campionat.

Băimărencele s-au impus pe tabelă încă din primele minute ale confruntării din Sala Sporturilor “Horia Demian”, intrând la vestiare cu un avantaj liniştitor de 10 goluri diferenţă (8-18). Elevele lui Horaţiu Paşca au început mai bine repriza secundă, reuşind să se apropie la cinci goluri diferenţă în minutul 48, dar vicecampioana României a refăcut diferenţa cu patru goluri consecutive în cinci minute.

Atmosfera în sală a fost una de derby, întreţinută de cei 1000 de suporteri clujeni care şi-au încurajat favoritele până la final, asa cum ne-au obisnuit, iar cei peste 150 de băimăreni care au făcut deplasarea la Cluj nu s-au lăsat mai prejos, dominând în anumite momentele ale jocului fondul sonor.

“Studentele” vor întâlni, în deplasare, în ultima etapă a turului, formaţia CSM Bucureşti. Partida este programată pe 14 ianuarie, de la 19:30.

Marcatoare

“U” Jolidon:Măzăreanu, Enache (portari), Chintoan 6 goluri, Vintilă 6 (3 din 7m), Ani-Senocico 4 (1 din 7m), Popa 3, Tetean 2, Florea 1, Laslo 1, Lup, Ivan

HCM Baia Mare: Ungureanu (1 gol), Băbeanu, Cetățeanu (portari), Marin 7 goluri (3 din 7m), Buceschi 5 (1 din 7m), Geiger 4, Nechita 4, Tătar 3, Szucs 2 (1 din 7m), Rudics 2, Pîrvuț 1, Bondar 1, Ghionea 1 (din 7m)
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 6/5

“Am jucat foarte prost în prima repriză şi am ratat exagerat de mult în acest meci. Am avut un moment important în repriza a doua când am revenit la cinci goluri, dar am ratat o acţiune de pe 6 metri şi de acolo s-a rupt totul din nou”, a declarat la finalul jocului antrenorul lui “U” Jolidon, Horaţiu Paşca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top