“U” Mobitelco a învins Asesoft şi s-a calificat în finala Cupei României

"U" Mobitelco Baschetbaliştii de la “U” Mobitelco s-au impus în prima semifinală a Final Four-ului Cupei României la baschet împotriva formaţiei Asesoft Ploieşti, scor 90-74, şi vor juca finala împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş, ce va avea loc astăzi, de la ora 18.

“U” Mobitelco BT – CSU Ploiesti 90-74 (26-23, 24-22, 24-14, 16-15)

Fără Derek Wright jr. care a stat mai mult pe bancă din cauza unor probleme medicale, dar cu conducătorul de joc Mihai Paul în mare formă, reuşind 23 de puncte, Clujul a dominat categoric marea rivală, fiind în permanenţă la conducerea jocului pe tabelă. După primele două sferturi, “U” Mobitelco avea un avantaj la pauza mare de cinci puncte (50-45), iar în sfertul al treilea s-au impus de-o manieră categorică la zece puncte, asigurându-şi un sfert patru liniştit.

În cealaltă semifinală, Gaz Metan Mediaş a câştigat partida cu BC Timişoara, scor 92-86. Finala dintre “U” şi Mediaş va avea loc astăzi de la ora 18, în direct pe Digisport 3.

Marcatori:

“U” Mobitelco BT: Paul 23 (2 rec., 3 p.d.), Nikolov 15 (7 rec., 4 p.d., 2 interceptii), Djapa 14 (5 rec., 1 p.d., 2 capace), Barnette 12 (6 rec., 1 p.d., 1 capac, 3 interceptii), Silvasan 11 (6 rec., 5 p.d., 3 interceptii), Ross 8 (4 rec., 2 p.d.), Wright 4 (1 rec., 2 p.d., 2 interceptii), Baciu 2 (3 rec.), Nakic 1 (1 interceptie).

Ploiesti: Tica 19, Burlacu 13, Vlahovic 11, Miletic 10, Timermanis 3, Stanescu 3, Szijarto 3, Negoitescu 2.

“«Suntem fericiti, suntem in finala!». Imi pare rau, dar nu pot continua toata declaratia in romaneste. Ploiesti nu este «nimeni» in campionatul romanesc, cred ca baietii mei au dominat tactic meciul, mai ales in repriza a doua. In prima repriza, nu am fost foarte atenti la aruncarile lor de la distanta, dar in a doua parte am alergat mai bine si am luat deciziile potrivite, am recuperat mai mult ca ei. Vreau sa le multumesc baietilor si fanilor, sper ca maine sa fie si mai multi”, a declarat tehnicianul Niksa Bavcevic la finalul jocului, potrivit u-mobitelco.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top