“U” Mobitelco a pierdut amicalul cu BC Mureş, scor 72-89!

“U” Mobitelco a disputat primul test de verificare înaintea noului sezon competiţional împotriva formaţiei BC Mureş, desfăşurat, ieri, în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj. Băieţii pregătiţi de Niksa Bavcevic au pierdut cu scorul de 72-89, dar din prima echipă au lipsit câteva piese importante, dintre care Mihai Silvăşan şi Cătălin Baciu, aflaţi la naţională, Paul Chetreanu accidentat şi Reinar Hallik.

Într-o atmosferă de-a dreptul incendiară în Sala Sporturilor din Cluj, circa 700 de spectatori au urmărit noile achiziţii ale formaţiei “U” Mobitelco la lucru, dar din păcate nu au putut vedea şi o victorie din partea favoriţiilor. Tyler Morris a arătat o poftă de joc, deşi a venit săptămâna aceasta şi nu a dormit decât 4 ore pe noapte, Sean Barnett, venit şi el în această săptămână la Cluj, a avut cele mai multe recuperări (8), iar Milos Petkovic a înscris cele mai multe puncte (20),urmat de Barnett (14), Morris (13), Steve Ross (12) şi John Ofoegbu (10). De pe lista marcatorilor mai trebuie săîl amintim pe Vedran Nakic, care a reuşit 3 puncte.

Antrenorul Niksa Bavcevic nu a ezitat să arunce în luptă şi câţiva juniori pentru a le da încredere pe viitor. Astfel i-am văzut pe Kuti Nandor (15 ani – 1 recuperare, 2 pase decisive), Faur, Anghel sau Gheorghe, Ciotlaus.

“U” Mobitelco a preluat conducerea pe tabelă abia în sfertul al treilea, 29-21, în primul sfert a fost condusă cu 18-23, al doilea cu 13-22 şi al patrulea cu 12-23.

De la Mureş, cel mai bun marcator a fost fostul jucător al lui “U”, Branco Cuic, cu 17 puncte şi 7 recuperări, urmat de Ceskovic (16), Peciukas şi Ciric (13), Dumitru (11), Balaban (8), Jakab (6), Paliciuc (3) şi Tudose (3).

“A fost bine să jucăm din nou însă nu am făcut-o aşa cum şi-ar fi dorit publicului.  Abia am început antrenamente, eu şi cu Sean (n.r. Barnette) am venit în aceasta săptămână, am dormit doar câte 4 ore pe noapte, aşa că avem multe de pus la punct. Mă bucur că toţi coechipierii mei sunt dispuşi să dea drumul la minge. Personal, am muncit 8 luni de zile să ajung în acest punct aşa că indiferent de rezultatul de pe tabelă pentru mine acest meci este un succes. Am jucat 38 de minute, însă nu am resimţit de loc oboseala, atât de mare e foamea de joc pentru mine. Sunt bucuros că m-am întors pe teren şi mă bucur de compania colegilor mei. E greu să revii după o asemenea accidentare e ca şi cum cineva te-ar opri să faci ceea ce iubeşti, e foarte dificil. Fanii sunt grozavi, am spus-o de multe ori, avem cei mai buni suporteri din România aşa că mă bucur că m-am întors, mă bucur să vă revăd. Continuaţi să fiţi alături de noi şi la bine, şi la rău, iar noi vă vom face mândri“, a spus Tyler Morris.

Leave a Reply

Top