“U” Mobitelco a trecut lejer de modesta formaţie CSS Giurgiu

Baschetbaliştii de la “U” Mobitelco au învins, sâmbătă, fără drept de apel, modesta formaţie CSS Giurgiu, scor 88-69, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii Naţionale. Aceasta victorie îi ţin pe clujeni aproape de un loc în play-off, fiind pe locul 6, cu 39 de puncte.

djapa u mobitelco
foto: u-mobitelco.ro

Alb-negrii au dominat categoric partida, reuşind să câştige primele trei sferturi la o diferenţă importantă de puncte, cedându-l însă pe ultimul. Cei mai buni marcatori pentru gazde au fost Nikolov, Djapa şi Ross, care au făcut din nou spectacol în Sala Sporturilor “Horia Demian”, încercând să facă uitată ultima înfrângerea suferită pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, scor 59-84.

“U” Mobitelco BT – CSS Giurgiu 88-69 (27-18, 20-9, 25-20, 16-22).

Marcatori

“U” Mobitelco: Nikolov 22 (5 rec., 5 intercepţii, 4 pase), Djapa 19 (11 rec.), Ross 12 (4 rec.), Baciu 8 (11 rec.), Barnette 8, Wright 6 (10 p.d., 3 rec.), Paul 4 (3 rec.), Lazăr 4, Silvăşan 3, Kuti 2. Au mai jucat: Nakic şi Pop.

Giurgiu: Petty 28 (6 p.d.), Burell 13, Corneanu 7, McKenzie 6, Melvin 6, Vlaicu 5, Bivolaru 4.

Ultima achiziţie a Universităţii, conducătorul de joc Mihai Paul, a reuşit patru puncte. “Avem o echipă destul de solidă, foarte echilibrată şi victoria de astăzi, la 20 de puncte, după ce am condus tot meciul, uneori chiar la 30 de puncte, arată că suntem o echipă puternică. Intensitatea cu care ne apărăm este una foarte mare şi e greu pentru adversar. Încă nu sunt pus la punct cu toate schemele de joc, dar am timp până la meciurile, să zicem, mult mai grele, cu toate că şi la Constanţa va fi foarte greu! Să nu uităm că CSM a câştigat doar la 3 puncte, Mediaşul a pierdut, deci trebuie să fim foarte concentraţi acolo”, a declarat Mihai Paul.

“Ne-am pregătit foarte bine. Avem trei meciuri considerate mai uşoare, dar noi le-am pregătit foarte bine, ca să nu furnizăm nicio surpriză până la finalul returului. După primele două sferturi în care băieţii au jucat foarte bine a apărut şi o relaxare, mai ales în sfertul patru. Urmează o deplasare la fel de importantă ca orice deplasare, mergem să facem un joc foarte bun şi să câştigăm la Constanţa”, a declarat antrenorul secund, Dorin Pintea.

Următoarea partidă pentru “U” Mobitelco BT va avea loc pe 26 februarie, de la 19:45, împotriva Farului din Constanţa. Meciul va fi transmis în direct de Digisport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top