“U” Mobitelco întâlneşte mâine CSM Oradea, revelaţia acestui sezon

Baschetbaliştii de la “U” Mobitelco BT vor înfrunta, în deplasare, formaţia CSM Oradea, într-o partidă ce contează pentru returul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet.

bavcevic si silvasan

“În 20 de zile vom juca trei meciuri cu CSM Oradea, nu sunt mari secrete între cele două echipe. Trebuie să facem astfel încât să nu mai avem probleme la recuperare, ca în meciul din campionat. Cheia jocului va fi, cu siguranţă, sub panou. Avem un băiat nou care este în probe pentru 10 zile, după primele impresii pare în regulă”, a declarat tehnicianul ardelenilor, Niksa Bavcevic.

“Suntem înainte de dubla manşă cu CSM Oradea, sunt două meciuri care vor decide echipa calificată în final-four-ul Cupei României. Este o competiţie foarte importantă, este cel mai scurt drum către o cupă europeană, un obiectiv clar pentru noi în acest sezon. Îi cunoaştem pe adversarii din Oradea, am jucat în campionat, mergem acolo clar să câştigăm. Va fi un meci greu, într-o sală arhiplină, cred. Oradea este pe val şi au adus publicul la sală, este o echipă care joacă un baschet de calitate. Cu siguranţă, şi noi avem mândria noastră, nu vom ceda şi ne gândim la victorie. Avem un jucător nou, care este doar la antrenamente cu noi, un jucător cu experienţă europeană, care a jucat în campionate puternice. Nu cred că putem vorbi de revanşă pentru meciul din campionat pentru că nu mai putem lua punctul înapoi şi Cupa este o cu totul altă competiţie. Noi ne dorim să ne calificăm în final-four”, a declarat căpitanul alb-negrilor, Mihai Silvăşan.

Partida CSM Oradea – “U” Mobitelco BT Cluj-Napoca va avea loc sambata, 29 decembrie de la ora 20.30 şi va fi transmisă în direct de către Digisport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top