“U” Mobitelco l-a transferat pe Darius Hargrove

darius hargrove“U” Mobitelco Cluj a ajuns la un acord cu americanul Darius Hargrove (31 ani), care a evoluat timp de 6 sezoane pentru campioana CSU Ploiesti.

Hargrove este nascut in 1982, a absolvit colegiul Virginia Union in 2006, are 1.94 cm inaltime si evolueaza pe postul de fundas sau extrema mica. Baschetbalistul de origine americana a jucat in cariera in Cipru, la AEL Limasol, in Suedia la Jamtland, in Belgia la Verviers-Pepinster si in Germania, la Mittledeutscher, iar in Romania a evoluat pentru CSU Ploiesti.

“In aceasta dimineata am reusit sa il transferam pe Darius Hargrove, despre care nu sunt foarte multe de spus, pentru ca in perioada jucata in Romania pentru CSU Ploiesti a fost intotdeauna un factor decisiv. Asteptam, bineinteles, sa fie un factor hotarator si la noi, alaturi de ceilati jucatori pe care ii avem in lot la “U” Mobitelco BT Cluj-Napoca. Poate fi o relatie de lunga durata intre Hargrove si “U” Mobitelco BT, daca va juca asa cum jucat pana acum”, a declarat managerul echipei, Mircea Cristescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Hargrove este al treilea transfer la “U” Mobitelco, dupa Branko Cuic si muntenegreanul Boris Lalovic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top