“U” Transilvania nu mai bate pe nimeni în Liga Naţională

u transilvaniaEvitarea retrogradării devine un obiectiv tot mai greu de atins pentru handbaliştii de la “U” Transilvania, care au ajuns la a patra înfrângere consecutivă şi rămân pe ultimul loc în Liga Naţională (12), cu patru puncte acumulate, două victorii şi 12 înfrângeri.

După demisia lui Ioan Ani-Senocico, handbaliştii sunt pregătiţi de fostul jucător al echipei, Lucian Baciu. Aceştia au pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, meciul cu CSM Bucureşti, scor 22-30 (12-14), într-o partidă care a contat pentru etapa a XIV-a.

Cel mai bun marcator pentru “U” Transilvania a fost Călin Hagiu, cu 5 puncte reuşite.

Deşi soarta partidei a fost stabilită de bucureşteni încă din prima repriză, finalul de meci a fost unul extrem de tensionat. Cu câteva minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, jucătorii celor două echipe au format un meleu în apropierea semicercului oaspeţilor, îmbrâncindu-se şi adresându-şi cuvinte grele, fiind cu greu stăpâniţi de brigada de arbitri şi stewarzi. Oaspeţii au părăsit sala huiduiţi de puţinii suporteri ai Universităţii prezenţi la meci.

În cadrul etapei următoare, clujenii vor juca în fieful formaţiei CS Caraş Severin, ocupanta locului 7 în Liga Naţională.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top