Uioreanu cere Primăriei mai multă implicare la Universitatea Cluj

Conducerea Consiliului Judeţean susţine că a făcut tot posibilul pentru ca Universitatea Cluj să aibă un început de campionat excelent şi a cerut mai multă implicare şi din partea municipalităţii.

Prin aplicarea tarifelor reduse pentru închirierea Cluj Arena pentru Universitatea Cluj, Horea Uioreanu, consideră că CJ Cluj a făcut tot posibilul pentru a salva clubul Universitatea şi cere Primăriei Cluj-Napoca să se implice mai multă implicare în această problemă, dar municipalitatea invocă prevederile legislative care îi împiedică să susţină financiar echipa.

“Chiar am avut tarife preferenţiale pentru echipa Universitatea plus stadionul deosebit pe care l-am pus la dispoziţie. Cred că ar trebui să se implice şi alţii mai mult şi mă refer la Primăria Cluj”, a declarat Uioreanu.

Conducerea clubului Universitatea Cluj susţine că a cerut ajutor primarului Emil Boc, dar acesta susţine că, deşi are pregătiţi banii, nu-i poate vira în conturile clubului din cauza prevederilor legislative.

“10 miliarde de lei vechi. Suntem pregătiţi să îi virăm în conturile clubului “U” şi vom susţine echipa prin toate mijloacele legale posibile”, a spus Emil Boc, care aşteaptă modificarea legii sponsorizării pentru a vira fiecărui club câte 1 milion de lei, bani prevăzuţi în bugetul local pe acest an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top