Uioreanu şi-a achiziţionat un abonament la meciurile lui “U” din acest sezon

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a cumpărat în această dimineaţă un abonament la meciurile Universităţii Cluj pe tot sezonul. Acesta vrea să dea un semnal oamenilor de afaceri care ar putea convinşi să investească în echipă.

Apelul făcut Anamaria Prodan la autorităţile locale şi judeţeane începe să dea primele roade. După ce a reuşit să ajungă la un acord cu reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) privind disputarea meciurilor de pe teren propriu, şefa “studenţilor” i-a smuls o promisiune primarului Emil Boc, care a promis că va încerca să strângă în jurul clubului o serie de firme potente financiar.

Un gest smbolic a făcut azi şi preşedintele CJ, Horea Uioreanu, care şi-a achiziţionat un abonament pentru meciurile Universităţii Cluj din acest sezon competiţional. „E un gest simbolic, practic, prin care vreau să arat că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, dorim să sprijinim sportul clujean în general, dar suntem şi alături de Universitatea Cluj, care se confruntă în aceste momente cu unele dificultăţi financiare”, a declarat Uioreanu.

Anamaria Prodan a făcut ieri un nou apel la autorităţi şi la eventualii oameni de afaceri dispuşi să sprijine clubul. „Aştept să văd cele 16 abonamente la oficială cumpărate, costă doar 140 de milioane de lei vechi! Eu una nu o să le dau niciodată managerilor invitaţii la meciuri, le dau eventual celor care vin din străinătate”, a declarat atunci Prodan.

“Eu am trecut deja la planul B, adică bat din uşă în uşă să-i conving pe toţi oamenii de afaceri să vină lângă noi. Acum a venit domnul Uioreanu, sunt convinsă că va urma şi domnul Boc. Dacă trebuie, eu sunt gata să vin personal în fiecare dimineaţă la club şi să vând abonamente”, a încheiat preşedintele executiv al Universităţii Cluj.

CityNews

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top