Un bărbat din Câmpia Turzii a fost condamnat la închisoare pentru că a ucis un câine

Bărbatul care a spânzurat un câine în cartierul Șarât din municipiul Câmpia Turzii a primit şase luni de închisoare.

Consilierul județean Petre Pop, care a fost martor în dosar, declara că, în data de 21 februarie 2017 a primit, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, un mesaj privat ce conținea mai multe imagini de la o doamnă care locuiește în Anglia, prin care îl sesiza despre o atrocitate comisă, concret spânzurarea unui câine, din rasă comună, de un stâlp situat la periferia oraşului.

În același mesaj, i s-a indicat ca posibil autor pe Ioan Turdean. Bărbatul a precizat că la momentul comiterii faptei nu au existat martori oculari, dar după un timp a observat că niște copii ajunşi la fața locului au fotografiat câinele spânzurat şi au postat fotografiile respective pe rețelele de socializare.

Turdean a declarat că recunoaște și regretă fapta și este de acord să presteze muncă neremunerată în folosul comunității. Abia la data de 20 iunie 2018 Judecătoria Turda a fost sesizată cu acordul de recunoaștere a vinovăției, încheiat la data de 15 iunie 2018 între inculpat și parchet. În acest caz, se va aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 an și 3 luni închisoare la care va adăuga un spor de 2 luni închisoare (1/3 din pedeapsa de 6 luni închisoare) , astfel că în final va stabili pedeapsa de 1 an și 5 luni închisoare, potrivit site-ului Clujust.

Bărbatul spune că era nervos pentru că acel câine îi ucisese găinile, l-a legat pe câine de gât cu sfoara, l-a scos din curte și l-a condus în cartierului “Șarât” unde l-a spânzurat de stâlp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top