Ghinionistul zilei. Un clujean a produs un accident rutier în timp ce fugea de la primul!

accidentUn şofer clujean a reuşit performanţa de a face două accidente într-o singură zi. A lovit în trafic o maşină condusă de un bistriţean şi a fugit de la faţa locului, dar în goana lui a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină, condusă tot de un bistriţean.

Ieri seară, un bărbat în vârstă de 31 ani din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Apahida spre Cluj-Napoca, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un autovehicul, condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 41 ani, din municipiul Bistriţa. Şoferul care circula regulamentar a fost grav rănit şi transportat la UPU Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, anterior producerii acestui accident, şoferul clujean a lovit în Apahida un alt autoturism, condus tot de un bistriţean. Clujeanul a acroşat cu partea din faţă a autoturismului partea laterală-spate a autoturismului din Bistriţa, pe fondul unei stări conflictuale existente între cei doi conducători auto.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top