Un consilier local solicită primăriei montarea unui sens giratoriu la intersecția Tăietura Turcului – Donath – Eremia Grigorescu!

Ca urmare a sesizărilor primite din partea clujenilor, consilierul local PNL Ioan Bîldea solicită reprezentanților mumicipalității amplasarea unui sens giratoriu experimental la intersecția străzilor Donath, Tăietura Turcului și Eremia Grigorescu, conform Hotărârii Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulatiei nr. 29947/23.01.2015.

“În sedința Comisiei Municipale de Sistematizare a Circulației din 23.01.2015, s-a decis realizarea acestei girații experimentale urmând ca, în funcție de eficiența acestei măsuri, să se hotarască asupra amenajării. Au trecut aproape 8 luni de zile de la data deciziei și nu s-a întâmplat nimic. Având în vedere traficul intens din intersecție, mai ales dimineața și după masa, când se formează cozi de mașini pe cele trei strazi, insist pentru urgentarea montării acestui sens giratoriu, mai ales că odată cu începerea anului școlar, zona va fi și mai aglomerată”, arată consilierul în sesizarea.

sens giratoriu taietura turcului donath eremia

Leave a Reply

Top