Un curs de terapie Yumeiho incepe in acest weekend, la Cluj, la Centrul de Arta si Cultura Japoneza

YUMEIHOYumeiho este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman pentru pastrarea sau ameliorarea starii de sanatate. Aceasta cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului. Este cunoscuta si sub denumirea de “Metoda de indreptare a coxalelor, masaj si presopunctura” sau “Masaj special Oriental Saionji”, insa denumirea originala este Terapia Yumeiho.

Cursul intensiv de initiere si perfectionare in aceasta terapie se desfasoara in perioada 11-18 ianuarie 2014, intre orele 9 si 14. Activitatile teoretice, dar si practice vor avea loc in sala de la demisol a Centrului de Arta si Cultura Japoneza din Cluj-Napoca, strada Plopilor, nr. 62.

Prima zi de curs, cea de sambata, 11 ianuarie, este cu INTRARE LIBERA pentru toti cei care doresc sa isi formeze o idee generala sau care doresc sa intre intr-un prim contact cu terapia Yumeiho. Cursul este sustinut de Sorin Iga, gradul 6 yumeiho, presedintele Societatii Romana de Yumeiho, reprezentant international al Institutului International de Medicina Practica Preventiva din Tokyo-Japonia.

Dupa cum spune sensei, “Yumeiho este in primul rand o modalitate prin care il poti ajuta pe cel de langa tine .Prin aplicarea anumitor tehnici se poate restabili echilibrul functional al organismului pacientului. “Desi este o metoda conceputa pentru a fi aplicata preponderent in scop preventiv, se numeste totusi terapie Yumeiho deoarece telul principal al acesteia este tratarea sau diminuarea cauzelor tulburarilor functionale care, in timp, pot genera suferinte cronice” mai spune sensei Sorin Iga.

Absolventii vor primi certificate de absolvire a cursului (din partea Societatii Romane de Yumeiho®) si diplome pentru gradele 2 si 3 (din partea Institutului International de Medicina Practica Preventiva Tokyo).

Daca doriti sa va inscrieri la cursuri pentru prima zi, dar si alte detalii privitoare la cursul de initiere/perfectionare se pot obtine prin email: sandra.ladar@gmail.com

INFO: TERAPIA YUMEIHO este raspandita la nivel mondial prin intermediul Istitutului International de Medicina Preventiva Practica din Tokyo – Japonia. Aceasta terapie se practica in peste 30 de tari, in cadrul a diverse centre medicale, cabinete private, clinici, centre de recuperare medicala sau institutii de cercetare medicala in care experienta clinica  si investigatiile efectuate prin metode stiintifice au dovedit complexitatea si multitudinea efectelor benefice ale terapiei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top