Un fost locotenent SUA rupe tăcerea despre secretul bine păstrat de la Roswell!

Un fost locotenent al Forţelor Aeriene Americane a mărturisit în exclusivitate pentru cotidianul Huffington Post că la Roswell s-ar fi prăbuşit de fapt două OZN-uri, iar guvernul SUA continuă să ţină ascunse informaţiile despre extratereştri.

Conform unei legende, în luna iulie sau iulie a anului 1947, un obiect zburător ciudat s-a prăbuşit în apropiere de localitatea Roswell, SUA. La presiunea publicului, autorităţile au dat publicităţii atunci un comunicat de presă în care au recunoscut că o “farfurie zburătoare” s-a prăbuşit în statul New Mexico.

Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forţelor Aeriene Americane, a relatat în exclusivitate pentru cotidianul american Huffington Post cum s-au desfăşurat lucrurile în urmă cu 65 de ani.

Multă lume nu ştie că de fapt la Roswell s-au prăbuşit două OZN-uri. Primul a fost doborât de un avion al SUA cu ajutorul unei arme cu puls electromagnetic. După ce farfuria zburătoare a fost lovit cu aceasta arma experimentală, nava nu a mai putut fi controlată şi s-a prăbuşit. Acest lucru s-a întâmplat la câţiva kilometri distanţă de primul incident. Eu cred că al doilea OZN venise acolo să recupereze prima nava care se prăbuşise şi îi salveze pe cei răniţi. Aici ma refer la extratereştrii care pilotau nava“, spune French.

Huffington Post

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top