Un jucător de la CFR a fost dat afară după numai o lună de când a semnat contractul

Adus la recomandarea antrenorului Vasile Miriuță, mijlocașul central Daniel Stana (31 ani) a trebuit să își facă bagajele și să își găsească altă echipă, după numai o lună de când a semnat cu CFR, perioadă în care a apucat să debuteze în tricoul alb-vișiniu, în Cupa Ligii, la Iași, scrie stiridesport.ro.

daniel stana

Mijlocaşul a acceptat un contract până în iarnă, cu posibilitatea de prelungire, şi spera să-şi facă încet-încet loc în primul unsprezece al feroviarilor. Însă, cu trei zile înainte de startul Ligii 1, conducerea l-a anunţat să-şi caute o altă echipă. Motivul? Stana venea după o accidentare, iar şefii lui CFR au considerat că jucătorul e departe de o formă fizică optimă.

Stana a acceptat rezilierea contractului și a semnat cu CSM Râmnicu Vâlcea. A fost o dezamăgire cruntă. Am făcut şi eu o poză în tricoul CFR-ului şi am plecat. A fost ciudat să mi se spună cu trei zile înainte de startul campionatului că trebuie să-mi caut un alt angajament. Probleme medicale? Primisem avizul medicilor, am făcut testele medicale înainte să semnez cu CFR. Doar nu credeţi că mă lua cineva pentru că mă cheamă Stana, că am ochi albaştri sau verzi. Ok, eram în urmă cu pregătirea fizică, dar câţi dintre cei nou-veniţi nu se aflau în aceeaşi situaţie? La început, conducerea lui CFR mi-a spus că am tot sprijinul lor, că m-au urmărit de foarte mult timp şi, dintr-odată, hop-ţop, lucrurile s-au schimbat. Poate că eu sunt de vină. În viaţă, nu poţi să iei mereu decizii perfecte. Nu vreau să vorbesc urât despre CFR. Poate că mă aşteptam să nu se procedeze aşa la un club de talia CFR-ului, poate am fost omul potrivit într-un loc nepotrivit, poate că dacă veneam prin intermediul altor oameni eram şi acum la Cluj”, a spus Stana pentru stiridesport.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top