Un minor de 17 ani din Vultureni care a tâlhărit și bătut o femeie de 80 ani a fost reținut de polițiști

Un tânăr, bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei persoane şi că i-ar fi sustras acesteia bani, după ce ar fi agresat-o, a fost depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni pentru tâlhărie calificată.

arestat

“La data de 15 martie a.c., poliţiştii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Gherla au depistat şi reţinut, un minor, de 17 ani, din comuna Vultureni, bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, în jurul orei 08:40, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în seara zilei de 14 martie a.c., o femeie, de 80 de ani, a fost agresată de un tânăr şi i s-ar fi sustras bani”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

În urma cercetărilor a reieșit că minorul ar fi escaladat gardul care împrejmuia curtea unui imobil din comuna Aşchileu şi, fără consimţământul proprietarei, ar fi pătruns în bucătăria de vară a locuinţei. Acesta ar fi agresat fizic victima şi, prin ameninţări, ar fi determinat-o să-i dea banii pe care îi deţinea.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top