Un nou transfer la echipa de volei masculin a Universității Cluj

Secția de handbal masculin continuă să își întărească lotul pentru a face o impresie bună la revenirea pe prima scenă a voleiului masculin românesc.

Peter Kecskemeti

Ultimul transfer al echipei este maghiarul Peter Kecskemeti, care a evoluat în trecut la Știința Explorări Baia Mare (3 sezoane) și la VCM LPS Piatra Neamț (sezonul trecut), echipe cu care a participat și în cupele europene.

Voleibalistul maghiar s-a declarat foarte încântat de faptul că a semnat cu Universitatea Cluj și a declarat că va da tot ce are mai bun pentru realizarea obiectivului fixat de conducerea echipei. “Pentru mine e foarte important că am reușit să îi ținem pe toți jucătorii de anul trecut, ba mai mult, am realizat și patru transferuri. Putem spune că suntem acoperiți pe aproape toate posturile. Pentru sezonul viitor obiectivul nostru rămâne menținerea în Divizia A1”, a declarat antrenorul Romeo Lotei.

Pe lângă Peter Kecskemeti, Universitatea Cluj i-a mai transferat în această vară pe voleibaliștii Patriciu Păștean, Vlad Negrean și Florin Filip.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top