Un specialist în marketing, noul manager al echipei de volei masculin

Fostul reprezentant în departamentul de marketing al echipelor de fotbal “U” Cluj și Petrolul Ploiești, Bogdan Ungureanu, a fost cooptat în staff-ul administrativ al echipei de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

stire-bogdan-ungureanu

Acesta se va ocupa de partea administrativă a echipei, iar una dintre prioritățile tânărului manager va fi atragerea suporterilor la meciurile de volei ale Universității, un lucru dificil de realizat întrucât în ultimii ani voleiul clujean nu a reușit să adune mai mult de 2-300 de fani în tribunele Sălii Sporturilor “Horia Demian”.

“Pe termen scurt obiectivul nostru este promovarea în Divizia A1, iar pe termen lung ne dorim să ne menţinem în elita voleiului românesc. De asemenea, vrem să atragem cât mai mulţi suporteri la meciurile băieţilor, exact aşa cum era odinioară. Având susţinerea fanilor putem să ne batem în viitor chiar şi la Cupele Europene”, a declarat proaspătul manager al echipei de volei masculin, Bogdan Ungureanu, citat de u-cluj.ro.

Următoarea partidă pentru voleibaliști va avea loc joi, 29 ianuarie, de la ora 18:00, în deplasare, pe terenul formației ProVolei Bistrița. Înaintea acestei partide, “studenții” ocupă prima poziție în clasamentul Diviziei A2, cu maximum de puncte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top