Un tânăr s-a spânzurat în Parcul Rozelor din Cluj

spanzurareUn tânăr în vârstă de 26 de ani din cartierul Grigorescu a fost găsit luni dimineaţa spânzurat de podul de lângă terenurile de baschet din Parcul Rozelor, Cluj-Napoca. 

O femeie care mergea la serviciu l-a descoperit şi a alertat imediat poliţia.  Un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a constatat decesul.

Motivul care l-a făcut pe băiat să-şi ia zilele este din cauza unei fete din Republica Moldova cu care tânărul se pare că avea o relaţie, iar familia lui nu era de acord cu ea.

Înmormântarea a avut loc miercuri.

Sinuciderile în rândul tinerilor nu sunt o noutate la Cluj-Napoca, la sfârşitul lunii trecute un student în vârstă de 19 ani de la UTCN s-a aruncat în gol de pe clădirea complexului Leul, iar motivul principal se pare că ar fi fost restanţele la facultate şi o serie de datorii mai vechi.

 

4 thoughts on “Un tânăr s-a spânzurat în Parcul Rozelor din Cluj

  1. Nu se stie adevaratul motiv pentru care a recurs la acest gest. L’am cunoscut personal si acestea sunt speculatii fara vreo dovada clara.

  2. Vă mulţumim pentru informaţii. Ce-i drept, nu aveam de unde să ştim nici noi adevăratul motiv şi ce se află în sufletul unei persoane care recurge la un asemenea gest, ne-am bazat pe speculaţii şi zvonuri.

    Dumnezeu să-l odihnească!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top