Un traficant de droguri a fost reţinut la Cluj! Vindea cannabis, MDMA şi LSD în club!

Un bărbat în vârstă de 28 ani din Cluj-Napoca a fost reţinut pentru 24 ore pentru trafic de droguri. 

La data de 11 decembrie 2018, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul Antidrog au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit şi ridicat 100 de grame de cannabis, aproximativ 2 kilograme de masă vegetală de cannabis, comprimate de MDMA, 17 doze de LSD, 2 cântare electronice, grindere, instrumente de consum, o instalație pentru cultivarea outdoor a cannabisului și două telefoane mobile.

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat ar fi cultivat plante de cannabis în locuința sa din Cluj–Napoca, pe care le-ar fi comercializat îndeosebi clienților unui bar din localitate, unde bărbatul în cauză și-ar fi desfășurat activitatea.

Polițiştii au pus în executare un mandat de aducere, pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, acesta fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T-S.T. Cluj, pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propuneri legale. Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top