Unde ne putem caza când mergem la Therme București?

Noul centru wellness, relaxare și divertisment bazat pe ape termale, Therme București, deschis luna trecută în localitatea Balotești de lângă Capitală, a atras ca un magnet turiștii din țară și din străinătate.

foto © profit.ro
foto © profit.ro

Cu o investiție de circa 50 de milioane de euro, Therme București este cel mai mare și mai important centru european de wellness și relaxare din România, iar inițiatorii proiectului speră că centrul va atrage între 800.000 și 1 milion de vizitatori pe an. Acesta va putea găzdui peste 4.000 de clienți simultan și va fi deschis 12 luni pe an.

De la inaugurare, mii de români au trecut pragul noului centru Therme, inclusiv din Transilvania, Moldova, Bucovina sau Maramureș. Cei care sunt nevoiți să ajungă la București în interes de serviciu pot face de acum înainte și o oprire de o zi, două la Therme pentru o doză de relaxare perfectă, care îi va ajuta să se destindă și să uite de grijile de zi cu zi.

Dacă ești din Cluj-Napoca și vrei să mergi la Therme există zeci de alternative de cazare Bucuresti, cazare in Otopeni și un hotel langa Therme Bucuresti tot vei găsi la un preț acceptabil și condiții decente.

O soluție avantajoasă din punct de vedere financiar sunt tarife accesibile la Rin in Otopeni, dar și din punct de vedere al condițiilor, unitatea hotelieră fiind cotată la 4 stele. Dacă vreți să mergeți la Therme, hotelul RIN Airport Otopeni este alternativa ideală de cazare în apropiere, având toate facilitățile care vă vor face șederea mult mai plăcută.

Altă alternativă de cazare în apropiere de Therme este hotelul Angelo din Otopeni, unitate evaluată de patru stele, care dispune și serviciul de rezervare online.

Puteți cere mai multe informatii despre Angelo Otopeni pe www.hotel-bucuresti.com.

Therme București este o alternativă ideală pentru relaxare și bună dispoziție, iar dacă vreți să vă relaxați organismul și oasele pentru câteva ore, aici este locul perfect unde veți putea face asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top