UniFEST, cel mai mare festival cultural studențesc, aduce la Cluj-Napoca peste 40 de evenimente

Respectând tradiția, Cluj-Napoca găzduiește și în acest an, în perioada 4 – 14 noiembrie 2015, cel mai mare festival cultural studențesc din România, UniFEST.

unifest 2015 cluj

Uniunea Studenților din România(USR) își propune, sub sloganul “distracție gratis nu degeaba”, să-i încânte pe participanții la acest festival printr-un mozaic de evenimente specifice desfășuarte pe cinci direcții: cultură, educație, sport, divertisment și sănătate.

Eveniment cu tradiție pentru studenții clujeni, UniFEST 2015 va fi o ediție specială datorită contextului favorabil în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului.

Prin urmare, studenții vor putea merge la teatru, filme, concerte, training-uri, competiții sportive, dezbateri, concursuri de cultură generală și multe alte evenimente surpriză fără a plăti pentru participare.

Având în vedere că orașul Cluj-Napoca este un oraș care respiră aer studențesc, festivalul este organizat special de studenți pentru studenți. Pe întreaga durată a festivalului, peste 10.000 de studenți sunt invitați să participe la peste 40 de evenimente organizate, cu condiția de a se bucura cât mai mult cu putință.

Pe parcursul celor 10 zile, aceștia pot să-și îmbogățească cunoștițele și să-și lărgească orizonturile, să ia parte la diferitele activități ce presupun testarea abilităților atletice, cât și a culturii generale, să cunoască exemple de oameni care au atins un anumit prag al succesului, dar și să se delecteze cu diferitele spectacole artistice sau de divertisment.

Pentru a afla mai multe detalii și noutăți, dar și pentru a vă pune la curent cu programul, puteți accesa una dintre sursele de mai jos:

https://www.facebook.com/events/1935472936678120/

Website oficial: http://www.unifest.ro

Leave a Reply

Loading...
Top