Universitatea Cluj deschide balul ligii întâi cu un meci contra formaţiei Pandurii Tg. Jiu

Noul sezon competiţional 2012-2013 se anunţă extrem de dificil pentru formaţia pregătită de Claudiu Niculescu, Universitatea Cluj, care va alinia o echipă schimbată din temelii faţă de sezonul precedent, fiind nevoită în doar câteva luni să se reinventeze practic. Dacă în urmă cu un an, la club domnea prosperitatea şi toată lumea se gândea la cupele europene, lucrurile s-au întors la 180 de grade la doar un an distanţă – obiectivul stabilit a devenit clasarea în primele 10, dar suporterii s-ar mulţumi şi cu o menţinere în prima ligă. Cu o echipă încropită cu jucători liberi de contract şi fără o situaţie financiară propice pentru performanţă, viitorul acestui club este unul incert, dar cu toate astea, Clau-Coach se arată optimist în vederea rămânerii în primul eşalon.

Prima partidă oficială va fi şi prima în noua stagiune a ligii întâi, şi se va disputa la Târgu Jiu, pe arena formaţiei din localitate, Pandurii, o echipă pregătită de unul dintre cei mai buni tehnicieni din Liga 1, Petre Grigoraş – o formaţie care pentru echipa clujeană reprezintă un complex, datorită invincibilităţii dovedite în ultimii ani în faţa “Şepcilor Roşii”.

“Mă gândesc deja la meciul de vineri (n.r. azi), la ce jucători voi utiliza, la cine va juca din primul minut. Sunt destul de călit în fotbalul românesc ca să mai am emoţii. Vom întâlni o echipă foarte bună, care a terminat pe locul 7 anul trecut, pregătită de un antrenor ambiţios, de valoare. Eu sunt optimist şi cred că putem să venim cu un rezultat bun de la Târgu Jiu”, a mărturist Clau-Coach, cel mai tânăr dintre cei 18 tehnicieni din Liga 1.

“U” Cluj ar putea alinia următoarea formaţie la debutul în noua stagiune a ligii întâi: Boşneag – Ciupe, Szilagyi, Erico, Nicola (Bras) – Păcurar, Pătraşcu – Firţulescu, Paulinho, Alex Dos Santos – V. Dinu

Partida va începe la ora 18:30 şi va fi transmisă de DigiSport.

Leave a Reply

Top