Universitatea Cluj își reînființează echipa a doua, cu Marius Popescu, antrenor și Zsolt Szilagyi, team manager

Conducerea clubului Universitatea Cluj a luat decizia de a reînființa echipa a doua a clubului, care revine în competițiile oficiale începând cu luna septembrie.

juniori u cluj

Universitatea Cluj II va debuta pe 4 septembrie, în noua stagiune a Ligii a IV-a, având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

Echipa va fi pregătită de Marius “Papi” Popescu, antrenor, și Zsolt “Sisi” Szilagyi, team manager. Cei doi conduc “Centrul de Copii și Juniori” al clubului, din postura de manager, respectiv director sportiv.

Echipa secundă a “studenţilor” va fi cea mai bună modalitate pentru rularea jucătorilor care evoluează mai puţin pentru formaţia de Liga I, dar şi pentru testarea micilor fotbalişti de la Centrul de Copii şi Juniori, care pot face pasul, într-un timp, spre formaţia lui Mihai Teja.

“Vom avea la dispoziţie atât jucători foarte tineri, de la grupele de juniori, dar şi fotbalişti care, într-un moment, evoluează mai puţin în Liga I şi pot avea meciuri în picioare. E un pas important pe care Universitatea îl face în consolidarea structurii clubului. Obiectivul nu poate fi altul decât promovarea în Liga a III-a”
, a spus Marius Popescu, antrenorul “U” II şi managerul CCJ.

“E o provocare şi o responsabilitate. Sunt bucuros să lucrez zi de zi pentru Universitatea Cluj, clubul căruia mi-am dedicat întreaga carieră. „U” II este un proiect care va creşte jucători şi care poate deveni o rampă de lansare pentru tinerii fotbalişti de la Centrul de Juniori. Abia aşteptăm să începem competiţiile. Universitatea demonstrează că e un club modern, unde fiecare etapă a creşterii unui jucător este bine pusă la punct”, a spus şi team-manager-ul, Szilagyi Zsolt.

În prima etapă a Ligii a IV-a, Universitatea II Cluj va primi vizita formației Armenopolis Gherla, partida fiind programată pe teren propriu, joi, 4 septembrie, de la ora 17:00. Meciurile echipei a doua vor avea loc pe terenurile bazei “Dan Anca” sau la centrul sportiv “Clujana”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top