Urmărit de ghinioane, Adrian Cristea nu i-a convins pe rapidiști și rămâne liber de contract. Se întoarce la “U” Cluj?

Zilele de glorie ale “prințului” Adrian Cristea par să se fi sfârșit. Fostul jucător al Stelei și Universității Cluj, în momentul de față liber de contract, a ajuns să dea “probe de joc” la Rapid București, echipă pregătită de Ionel Ganea, însă nu a reușit să-i convingă pe fani.

adrian cristea

Fotbalistul de 30 ani a fost dorit la Rapid de actualul acționar majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, dar Ganea s-a opus păstrării jucătorului, la presiunile fanilor giuleșteni.

Cristea a evoluat o jumătate de oră în amicalul câștigat al Rapidului cu Juventus București, scor 2-1, însă nu a rupt gura târgului.

Cotidianul Cancan a scris în luna iulie 2014 despre interesul lui Florian Walter de a-l readuce pe mijlocaș la Universitatea Cluj și se zvonea atunci că “prințul” va semna pe 2 ani, însă nu s-a concretizat nimic și totul a rămas doar la stadiul de bârfă mondenă.

Adrian Cristea nu a mai evoluat într-un meci din luna noiembrie 2013, când a intrat pe teren în egalul Stelei cu FC Brașov din sezonul trecut (1-1).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top