Usain Bolt s-a săturat de atletism şi ar fi tentat să se reprofileze pe fotbal. VEZI la ce club se autopropune!

Jamaicanul Usain Bolt, deţinător al titlului de cel mai rapid om din lume, consideră că timpii săi fenomenali ar fi mai folositori în fotbal decât în atletism. Acesta se autopropune la Manchester United, club pe care nu a ascuns niciodată că îl simpatizează şi i-a lansat o provocare managerului scoţian, Sir Alex Ferguson, căruia i-a lăsat de înţeles că nu l-ar refuza dacă l-ar chema să dea o probă de joc pentru “Diavolii roşii”.

Bolt şi-a apărat la Londra titlul olimpic la 100 de metri, câştigat acum patru ani la Beijing, şi ar fi tentat să dea atletismul pe fotbal dacă i s-ar ivi ocazia.

“Lumea poate crede că glumesc, dar dacă aş fi chemat să dau o probă de joc ar fi imposibil pentru mine să refuz. Nu aş accepta o astfel de provocare dacă nu aş crede că sunt suficient de bun. Sunt un fotrbalist destul de bun şi ştiu sigur că aş putea face diferenţa. Aş fi cel mai rapid jucător din echipă, dar aş şi avea şi evoluţii pe măsura vitezei. Voi mai sta în Marea Britanie câteva zile”.

În replică, după apariţia articolului din cotidianul britanic The Sun, fundaşul Rio Ferdinand i-a dat replica lui Bolt pe Twitter: “Dacă vrei la United, vorbeşte cu mine, iar eu îi voi transmite mai departe şefului. Felicitări pentru performanţa de la 100 de metri, acum aştept să dobori totul şi la 200 de metri”.

Jamaicanul i-a replicat, la rându-i: “După Olimpiadă vom discuta despre asta”.

Ce ştie Bolt să facă pe terenul de fotbal

PROSPORT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top