Vacanţele de toamnă, mai ieftine cu până la 50% decât cele estivale!

Din raţiuni mai ales financiare, cei mai mulţi români aleg reducerile la ofertele turistice de toamnă pentru a pleca în concediu. Muntenegru, Mallorca sau Cipru sunt câteva din vedetele sezonului.

foto: ziuadecj.ro

Noutatea toamnei care se apropie în privinţa ofertelor turistice este reluarea lanţului de zboruri spre Tunisia care va continua şi după luna august. “În anul 2011, din cauza problemelor din Tunisia, charterul programat a fost suspendat, dar în acest an el a fost reluat şi vânzarea este foarte bună. Tarifele încep de la 329 euro / persoană / sejur, zbor Cluj-Tunis şi retur, 7 nopţi de cazare la hotel de 3 stele, demipensiune şi taxe de aeroport incluse”, a declarat pentru provincianews.ro Adrian Vădan, Outgoing Dept. Manager în cadrul agenţiei Eximtur.

Programul pentru Seniori către Mallorca este o nouă ofertă a sezonului de toamnă al acestui an. Pentru un tarif de 414 euro / adult / sejur se oferă zborul Cluj-Palma de Mallorca şi retur, 7 nopţi de cazare la hotel de 4 stele, pensiune completă şi taxe de aeroport. Acest program este dedicat persoanelor de peste 55 de ani, iar oferta este valabilă în luna octombrie. De asemenea, pentru începutul toamnei – luna septembrie agenţia Eximtur operează în contiunuare chartere directe din Cluj către catre Antalya, Mallorca, Costa Brava, Creta, Zakynthos, Skiathos, Tunisia şi din Târgu Mureş către Egipt , mai exact Hurghada.

“Cele mai importante pachete pentru toamnă sunt cele tip “city break” în marile oraşe şi capitale europene. Sunt pachete flexibile care permit o durată şi date de plecare flexibile care se pot plia exact pe solicitările clienţilor, iar varietatea destinaţiilor este foarte mare”, a precizat Vădan. Una peste alta, faţă de ofertele din timpul verii, tarifele pentru chartere sunt cu până la 25% mai ieftine. “Pentru sejururi individuale (fără transport inclus) pot să fie şi cu 50% mai ieftine faţă de sezonul de vârf”, a punctat managerul de la Eximtur.

Muntenegru reprezintă o destinaţie mai nouă în peisajul ofertelor turistice din România, potrivit oficialilor agenţiei clujene de turism Calibra Travel. “Mai avem tarife avantajoase pentru Spania sau Cipru. Preţurile sunt cu 30-40% mai mici faţă de cele din vârful de sezon. Numărul clujenilor interesaţi de ofertele de toamnă este în uşoară creştere”, a precizat Adriana Man, directorul agenţiei. Între 15 şi 31 august funţionează un program de oferte speciale care atrag turiştii prin acordarea unui număr gratuit de vacanţă, după modelul “plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7”. De asemenea, la Calibra Travel funcţionează câteva oferte speciale destinate cazurilor sociale şi seniorilor. O vacanţă în Muntenegru poate costa de la 79 de euro pe săptămână şi include doar cazarea. Între septembrie 2012 şi mai 2013 persoanele care pot fi incluse în aceste categorii pot alege vacanţe în Spania, pentru un tariff de 245 de euro de persoană pe săptămînă şi include cazare şi demipensiune la Costa del Sol, Costa Brava, costa Blanca sau Mallorca. De asemenea, din octombrie 2012 până în octombrie 2012 sunt oferte ispititoare şi pentru Cipru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top