Vechiul “PDL-ist” Daniel Buda a fost numit președinte unic al PNL Cluj

Europarlamentarul Daniel Buda, om de bază în vechiul PDL, a fost numit președinte al PNL Cluj în cadrul ședinței Biroului Politic Național al PNL, care a votat luni, 4 iulie, președinți în 12 organizații, din care 11 județene și una în diaspora.

daniel buda

“Dorim ca săptămâna viitoare să încheiem practic procesul de fuziune la nivelul organizațiilor județene și astăzi am votat președinți unici în 12 organizații — 11 județe și diaspora, respectiv Bacău, Caraș-Severin, Cluj, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Prahova, Sălaj și Teleorman”, a spus Vasile Blaga.

În cadrul BPN al PNL a fost decis că cei care au ocupat funcții de co-președinți să fie prim-vicepreședinți coordonatori în organizația județeană respectivă. Acesta ar fi cazul senatorului Marius Nicoară, fost președinte al PNL Cluj încă dinainte de fuziunea cu PDL Cluj și care a demisionat de curând din conducerea partidului.

One thought on “Vechiul “PDL-ist” Daniel Buda a fost numit președinte unic al PNL Cluj

  1. I’ll right away take hold of your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
    Do you have any? Please allow me recognize in order that I could subscribe.

    Thanks. http://www.yahoo.net

Leave a Reply

Loading...
Top