Veste tristă pentru internauți! Cățelul BOO, cu 17 milioane de fani pe Facebook, a murit!

Boo, câinele de rasă pomeranian, supranumit “cel mai drăguţ căţel din lume” a murit vineri noapte, la 12 ani, din cauza unor probleme cardiace, a anunţat stăpâna acestuia pe Facebook. Câinele avea 17 milioane de fani în mediul online.

“Cu cea mai profundă tristeţe, am vrut să împărtăşesc faptul că Boo a murit în somn în această dimineaţă şi ne-a lăsat pentru a se alătura celui mai bun prieten al lui, Buddy”, a scris stăpâna căţelului pe Facebook.

Fratele lui Boo, Buddy, a murit în urmă cu un an, iar stăpâna lor spune că acesta a suferit enorm.

Boo s-a născut în 2006, iar trei ani mai târziu proprietara sa a decis să îi deschidă o pagină de Facebook: https://www.facebook.com/Boo/.

Boo s-a făcut repede remarcat şi datorită coafurii, pentru că, spre deosebire de câinii din rasa sa, care au părul foarte lung, acesta a fost tuns scurt arătând mai degrabă ca o jucărie de pluş.

În câţiva ani, Boo a reuşit să strângă 17 milioane de oameni care îi urmăreau fotografiile, fie că era vorba despre costumaşe speciale cu care era îmbrăcat, de plimbări, de instantanee cu Boo dormind sau când se juca cu Buddy.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top