Victorie categorică pentru “U” BT Mobitelco împotriva Timbei Timişoara

"U" BT MobitelcoEchipa de baschet masculin “U” BT Mobilteco s-a impus, fără probleme, în partida disputată vineri seara, pe teren propriu, împotriva formaţiei Timba Timişoara, scor 87-63 (12-14 / 26-17 / 22-13 / 27-19).

După un început ezitant de meci în primul sfert, în care oaspeţii s-au impus, baschetbaliştii clujeni au revenit în joc în sfertul secund şi au preluat conducerea pe tabelă. Introducerea jucătorilor Medvedj, Sparks şi Lalovic în sfertul al doilea a fost decisivă în obţinerea unui succes categoric, la care nu s-a pus problema învingătoarei.

Timişorenii nu au reuşit să le pună probleme gazdelor după pauză şi astfel elevii lui Dorin Pintea vor porni cu un moral bun înaintea confruntării cu SCM Craiova, partidă ce va avea loc, în deplasare, pe 2 noiembrie.

Marcatori

“U” Mobitelco: Kuburovic (21 pct / 6 rec.), Silvăşan (16 pct / 5 rec.), Hargrove (10 pct / 2 rec.), Lalovic (9 pct / 4 rec.), Baciu (8 pct / 9 rec.), Sparks (6 pct / 5 rec.), Cuic (6 pct / 4 rec.), Pogăcean (4 pct), Kuti (3 pct / 1 rec.), Dragoste (2 pct).

Timba Timişoara: Bridgewaters (28 pct), Tasic (14), Florveus (7), Czmor (6), Popa (4), Mihuti (2), Pătru (2).

“Valoarea Timbei nu e cea a Sibiului, din fericire pentru noi si din pacate pentru campionatul romanesc. Am discutat si cu Perovic, si cu Dorin Pintea, însă încă nu am reuşit să rezolvăm problema începuturilor de meci. E greu să joci aşa, să recuperezi tot timpul nuştiu câte puncte pe parcursul unui meci, pentru că ai început prost primul sfert. De aici înainte, până la ultimul meci, cu Constanţa, nu mai avem meciuri uşoare, dar o să le luăm meci cu meci, o să analizăm adversarul şi o să dăm tot ce putem pentru a avea o poziţionare cât mai bună pentru play-off”, a declarat antrenorul secund, Paul Chetreanu.

“Din păcate, chestia cu începutul ezitant ne caracterizează în acest sezon, nu am avut niciun meci în care să începem bine sfertul 1 şi să ne creăm un avantaj. Este un rezultat aşteptat, nu cred că şi-a pus cineva problema învingătoarei, însă eu personal nu sunt mulţumit de jocul nostru, mai ales din primele două sferturi. Trebuia să arătăm atitudine, să fim mult mai hotărâţi şi nu cred că într-un meci cu o echipă ca Timba trebuia să avem un singur fault în primele 16 minute. Trebuia să oprim mai mult atacurile lor şi să ne apărăm mai bine, chiar dacă pe atac câteva mingi nu ne-au intrat, pe apărare nu avem nicio scuză”, a fost concluzia căpitanul Mihai Silvăşan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top