Victorie chinuită a CFR-ului în faţa Coronei Braşov

CFR Cluj a obţinut o victorie, la limită, scor 1-0, pe teren propriu, în faţa Coronei Braşov, într-o partidă care a contat pentru etapa a 6-a a Ligii I, dar jocul este departe de a-i mulţumi pe suporterii feroviari. Golul victoriei a fost înscris de Ogbu în minutul 18 din pasa lui Batin, care ar fi putut majora diferenţa cu o lovitură de cap în minutul 40, dar mingea a trecut de puţin pe lângă poartă.

cfr cluj - corona brasov 1-0 (ogbu '18)
credit foto © www.cfr1907.ro

Prima repriză a fost controlată autoritar de gazde, Corona nereuşind să se apropie periculos de poarta apărată de Mincă, dar în partea a doua a jocului braşovenii şi-au creat mai multe situaţii de a marca. Ciprian Deac a trimis o pasă de pe dreaptă în centru pentru Ogbu, dar nigerianul nu a mai ajuns la balon (54). Djokovic a reluat periculos cu capul spre poartă, dar Marc a reţinut (78). Portarul oaspeţilor a respins cu dificulate şutul lui Voiculeţ de la 30 metri (79).

Mincă a menţinut avantajul minim luat în prima repriză cu două intervenţii incredibile. Mai întâi la şutul în forţă a lui Dâlbea din lovitură liberă, apoi a parat lovitura de pedeapsă executată de Neacşa (84).

Partida s-a încheiat cu un dezamăgitor 1-0 în faţa fostei “lanterne roşii”, iar grijile trupei din Gruia sunt departe de a se fi terminat.

Echipele de start

CFR 1907 Cluj: Minca – Velayos, Piccolo (cpt), Rada, Camora – Deac, Obiora, Rui Pedro, Voiculet – Batin, Ogbu

Antrenor: Petre Grigoraş

A.C.S. Corona Brasov: Marc – Martac, I. Florin, Damian, D. Bogdan – Dalbea (cpt.), Munteanu, Jaime, Olariu – Neacsa, Chirciu

Antrenor: Nicolae Manea

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top