Victorie cu emoții pentru “U” Alexandrion în fața lui Neptun Constanța

Echipa de handbal feminin “U” Alexandrion s-a impus, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 23-21 (13-11), în confruntarea cu Neptun Constanța, după o partidă extrem de echilibrată și cu multe răsturnări de scor.

Florina Chintoan a fost cea mai bună marcatoare la “U”, cu 9 goluri, urmată de Magda Paraschiv, autoare a 7 reușite, dintre care 5 de la 7 m. Corina Biriș (3 goluri), Cristina Laslo (2) și Irina Ivan (2) au completat lista marcatoarelor pentru gazde.

“U” Alexandrion acumulează 26 de puncte și urcă pe locul 10 în clasament, cu două etape înainte de finalul returului. Clujencele se deplasează pentru următoarea etapă, penultima, la Brașov, pentru a întâlni ocupanta locului 3 în Liga Națională, Corona. Meciul a fost programat duminică, 5 aprilie, de la ora 20:00.

“Ne-am făcut și noi meciul puțin strâns, am avut câteva greșeli individuale, pase la intercepție, aruncări pripite, iar Neptun a profitat de aceste greșeli, dar țin să le mulțumesc fetelor că s-au mobilizat foarte mult pe apărare, au ajutat foarte bine poarta, care și-a făcut treaba și suntem foarte bucuroși că am obținut cele trei puncte împotriva unei echipe pe care ne vom întâlni și la play-down. Sunt convinsă că s-a simțit și lipsa Andreei Tetean, care din păcate are o accidentare și sperăm ca de mâine (n.red. luni) să ne putem folosi de serviciile ei la următoarele meciuri. La Brașov e un meci greu, în care cred că putem să ne reunim ca și echipă, iar asta o spun datorită faptului că fetele au fost plecate la echipele naționale, cinci dintre ele”, a declarat antrenoarea Carmen Amariei la finalul meciului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top