Victorie de senzație pentru locul 2 obținută de baschetbalistele Universității în fața Târgoviștelui

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a câștigat prima luptă pentru locul 2 în Liga Națională sâmbătă, 11 martie, împotriva formației CSM Târgoviște, scor 88-54 (29-14 / 7-12 / 24-15 / 28-13), la capătul unui meci controlat autoritar de clujencele pregătite de Dragan Petricevic. Meciul a contat pentru etapa a șaptea din faza a doua a sezonului regulat.

“Universitarele” au început în forță confruntarea și cu o poftă de joc incredibilă au preluat conducerea încă din primul sfert, având un avantaj pe tabelă chiar și de 30 de puncte. Este un succes categoric care le oferă clujencelor speranțe pentru poziția a doua a clasamentului la finalul acestui sezon competițional.

Cea mai bună marcatoare a Universității a fost Naketia Marie Swanier, cu 17 puncte reușite, urmată de Natasha Nicole Dixon (12 puncte), Brittany Denson (13 puncte), Gabriela Irimia (12 puncte), Taneisha Harrison (9 pct.), Teodora Neagu (7), Andra Mandache (6), Dajana Butulija (5), Cristiana Cutas (3) și Bianca Voica (3).

De la Târgoviște, cea mai bună marcatoare a fost Prorche Cherrelle Poole, cu 12 puncte, urmată de Anamaria Virjoghe (11), Monique Coker (10), Porchia Green (9), Elena Dincă (8) și Gabriela Larisa Toma (4).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top