Victorie dramatică pentru “U” BT Mobitelco la Craiova

branko cuicBaschetbaliştii de la “U” BT Mobitelco s-au impus, la limită, pe terenul formaţiei SCM U Craiova, scor 86-87 (13-17, 24-16, 16-24, 19-19, 12-13), având nevoie de o repriză în plus de prelungiri pentru a pleca victorioşi de pe terenul unei candidate la titlu.

Cele două formaţii au mers cap la cap pe toată durata partidei, elevii lui Dorin Pintea s-au impus în primul sfert, dar craiovenii au revenit în sfertul secund şi au preluat conducerea. Clujenii au revenit în meci din nou, în actul 3, dar cele două echipe s-au aflat la egalitate la finele sfertului patru, astfel că a fost nevoie de o repriză în plus de prelungiri pentru a fi stabilită învingătoarea. Norocul a fost de partea oaspeţilor, care au reuşit să câştige la un punct diferenţă şi astfel să obţină cea de-a patra victorie în Liga Naţională.

Branko Cuic a fost cel mai bun marcator pentru clujeni, cu 23 de puncte reuşite, urmat de Silvăşan (19), Kuburovic (14), Sparks (12), Hargrove (10), Lalovic (8), Baciu (1).

De la SCM U Craiova cel mai bun marcator a fost Bureau, cu 20 de puncte reuşite, urmat de Maric (17), Seals (15), Sokk (14), Dzambic (11), Popescu (6), Căpuşan (2), Mocanu (1).

“Este o victorie foarte importantă pentru noi, o victorie muncită şi vreau să îi felicit pe toţi băieţii pentru modul cum au luptat în această seară. Am demonstrat că am depăşit “complexul Craiova”, că suntem pe drumul cel bun şi în ceea ce priveşte omogenitatea şi atitudinea pe teren. Am evoluat destul de bine şi în apărare, ceea ce ma bucură”, a declarat la finalul meciului antrenorul Dorin Pintea.

Următoarea partidă pentru “U” BT Mobitelco Cluj va fi pe teren propriu, împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş. Partida este programată sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18:15, şi este transmisă de Digisport.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top