Victorie importanta pentru “U” Jolidon la Craiova

U Jolidon sezon 2013-2014Handbalistele de la “U” Jolidon se simt mai bine in deplasare decat pe teren propriu. Dupa victoria obtinuta la Zalau si infrangerea de acasa cu Corona Brasov, fetele pregatite de Horatiu Pasca au obtinut o noua victorie, de data aceasta in fieful formatiei SCM Craiova, echipa antrenata de Carmen Amariei.

Craiova a inceput furtunos meciul din cadrul etapei a IV-a si s-a distantat la trei puncte pe tabela dupa cinci minute de joc, dar clujencele au recuperat rapid avantajul si au intrat la pauza cu scorul de 16-16. In repriza secunda gazdele nu au reusit sa se desprinda la mai mult de trei puncte, iar “studentele” au reusit un final de meci care le-a adus a doua victorie in Liga Nationala.

SCM Craiova- “U” Jolidon Cluj 30-33 (16-16)

SCM Craiova: Gogoriță 8 goluri, Han 6, Snopova 4, Cioaric 4, Apipie 3, Ianași 2, Goran 2, Dincă 1, Florică. Antrenor: Carmen Amariei
“U” Jolidon: Ani-Senocico 9 goluri, Chintoan 7, Vintilă 6, Tetean 4, Florea 3, Ivan 2, Cîrjan 1, Tivadar 1. Antrenori: Horațiu Pașca, Ioan Ani-Senocico

Aruncări de la 7m: 6/6, respectiv 5/4

Urmatoarea partida pentru “U” Jolidon va avea loc vineri, 4 octombrie, pe teren propriu, cu Cetate Deva. Meciul este programat la ora 17:30 si este transmis in direct de Digisport 2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top