Victorie la limită pentru “U” Jolidon împotriva echipei HC Galaţi

U Jolidon Handbalistele de la “U” Jolidon au învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia HC Danubius Galaţi, scor 26-24 (14-10), într-o partidă care a contat pentru etapa a XIV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

După înfrângerea suferită la Ploieşti, scor 30-28 cu CSM-ul din localitate, “U” Jolidon avea o revanşă de luat în faţa suporterilor. Fără extremele Dincă şi Paraschiv, clujencele au reuşit  să-şi ţină adversarele la respect în prima parte, iar ghiulelele lui Senocico, incursiunile foarte bune ale Ştefaniei Florea şi Ralucăi Mihai au dus-o pe “U” la patru puncte în avantaj la pauză.

Elevele lui Gheorghe Covaciu au redus din turaţie şi au scăzut ritmul de joc în repriza secundă. Oaspetele au  să profite de acest lucru, dar s-au lovit de intervenţiile Viktoriei Petroczi (12 intervenţii) şi defensivei bine aliniate pe semicerc. Cu toate astea însă, Danubius Galaţi a forţat pe final de meci şi a reuşit să se apropie la două puncte, înainte cu câteva secunde ca sirena din Sala Sporturilor “Horia Demian” să pună capăt meciului.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Mihaela-Ani Senocico, cu 7 goluri, urmată de Mihaela Tivadar (6), Ştefania Florea, Florina Chintoan şi Raluca Mihai, cu câte 3 goluri, Andreea Tetean, Carmen Cartaş şi Nicoleta Dincă, cu un gol.

În etapa a XV-a, “U” Jolidon joacă în fieful formaţiei HCM Baia Mare, locul doi în Liga Naţională. Partida va avea loc duminică, 24 februarie 2013.

Leave a Reply

Top