Victoria lui Tyler Morris. “U” Mobitelco – Timba Timişoara 71-60!

“U” Mobitelco a câştigat, joi, pe teren propriu, confruntarea cu formaţia Timba Timişoara, scor 71-60. După un prim sfert mai slab în care elevii lui Bavcevic au fost conduşi pe tabelă (17-19), alb-negrii au controlat jocul din sfertul al doilea (21-16, 20-13, 13-12).

La finalul partidei, Tyler Morris a fost aplaudat la scenă deschisă de întreaga sală şi a fost recompensat de către club cu o “minge de aur” pentru tot ce a făcut la “U” Mobitelco.

Marcatori:

“U” Mobitelco: Barnette 19 (10 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepţii), Wright 14 (6 pase decisive), Nikolov 11 (7 rec., 4 p.d., 2 capace), Silvăşan 11 (4 rec., 3 p.d.), Baciu 10 (8 rec.), Todorovic 4 (4 rec.), Hallik 2 (2 rec.). Au mai jucat: Nakic (2 p.d.), Kuti.

Timba: Grubisic 14, Johnson 13, Stojakovic 10 (11 rec., 10 p.d.), Huckaby 6, Glynn 6, Mihuti 6, Milovic 5.

“Sunt mulţumit că am putut să îi oferim o victorie la despărţirea de Tyler, dar nu sunt satisfăcut de jocul nostru. Din nou, pentru a treia oară după meciul cu Ciuc şi cel cu Dinamo, adversarul vine şi joacă zona. Am încercat, din păcate, doar jocul de afară, şuturile de la distanţă, lucru care, desigur, a fost greşit. Avem aruncători buni, putem ataca zona, însă astăzi nu am avut deloc răbdare, am aruncat după decizii pripite, individuale. În sfertul trei, când am pasat mai repede şi când am executat schemele mai repede, ei au schimbat rapid din defensivă zona, însă pe urmă au trecut din nou la ea şi nu am reacţionat nicicum, a trebuit să muncim pentru victorie. Timba are o echipă bună şi, după cum am mai spus, nu trebuie să subestimăm niciun adversar”, a declarat Bavcevic la finalul partidei.

“Atmosfera a fost specială! Din păcate, nu s-a terminat aşa cum credeam cu toţii că se va termina, însă această seară a fost una specială pentru Cluj, pentru echipă, pentru mine. Am primit o minge de aur, practic pentru mine sunt doi ani comprimaţi în ea! Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm în această seară, Mircea, antrenorul şi toată lumea au vrut această victorie pentru a-mi oferi mie o seară specială. Aţi fost, cu toţii, minunaţi şi nu o să uit niciodată experienţa pe care am avut-o aici, la Cluj. După ce mă întorc acasă o să… mănânc multă mâncare, o să mă odihnesc şi o să îmi limpezesc mintea. În câteva săptămâni o să mă decid ce voi face”, a mărturisit Tyler Morris, potrivit u-mobitelco.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top