Victorie pentru baschetbalistele Clujului la Brașov

Echipa de baschet feminin s-a impus miercuri, 8 martie, în deplasare, împotriva formației Olimpia CSU Brașov, scor 62-75, pe sferturi scorul fiind de 19-25, 14-10, 17-14 și 12-26. Meciul a contat pentru etapa a șasea din faza a doua a sezonului regulat din campionat.

Universitatea Cluj a condus aproape în permanență ostilitățile din teren, însă partida a fost câștigată în sfertul patru, atunci când “studentele” pregătite de Dragan Petricevic au fost net superioare adversarelor de sub Tâmpa. După prima repriză, scorul era strâns, tabela indicând 33-35.

Brittany Denson fost cea mai bună marcatoare a de la “U” Cluj, cu 16 puncte, fiind urmată de Dajana Butulija cu 14 puncte. Andra Mandache a înscris 12 puncte, în timp ce Gabriela Irimia și Taneisha Harrison au marcat câte 9 puncte.

Cu patru etape rămase până la terminarea sezonului regulat, “U” Cluj ocupă poziția a treia în clasament cu 40 de puncte, la o lungime distanță față de ocupanta locului secund, CSM Târgoviște. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, 11 martie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top