Victorie pentru baschetbalistele de la “U” Cluj în ultima etapă a turului din grupa 1-6

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a învins cu scorul de 71-65 (17-19 / 14-13 / 16-16 / 24-17), sâmbătă, 4 martie, în deplasare, pe CSM Satu Mare, în ultima etapă a turului grupei 1-6 a Ligii Naționale. 

După un prim sfert în care sătmărencele s-au aflat la conducere pe tabelă, pe care l-au încheiat cu un avantaj minim de două puncte (17-19), Universitatea a revenit la cârma și a preluat conudcerea, nemaicedând avantajul până la final.

Cea mai importantă marcare a Universității Cluj a fost Taneisha Harrison, cu 15 puncte, urmată de Andra Mandache (14 puncte), Dajana Butulija (13 puncte), Nicole Dixon (12 puncte), Brittany Janelle Denson (11 pct), Gabriela Irimia (4) si Teodora Neagu (2).

În urma acestui succes, clujencele au profitat de înfrângerea principalei urmăritoare, Olimpia Braşov, în partida cu Phoenix Galaţi, astfel că s-au distanţat la două puncte de locul patru, dar s-au apropiat şi la un punct de locul doi, după ce CSM Târgovişte a fost învinsă de campioana Sepsi Sfântu Gheorghe.

Leave a Reply

Loading...
Top